Geachte klant,

Uw navigator laat u niet meer toe gebruik te maken van de diensten op www.citroen.be.

Voor een aangenamere, gebruiksvriendelijkere en snellere navigatie op de site, nodigen wij u uit een update te maken van uw navigatiesoftware.

Wij hebben voor u 3 softwareprogramma's uitgekozen. U kan deze in alle veiligheid downloaden vanaf de onderstaande links:

Nemo

NEMO, DE SLIMME EN ZUINIGE BEDRIJFSWAGEN

Met zijn in het oog springende en fraaie vormgeving is de Nemo een kleine wagen die zowel compact is aan de buitenkant als ruim aan de binnenkant. Hij is voorzien van ingenieuze snufjes die het gebruiksgemak, het comfort en de veiligheid ten goede komen.

In het licht van het steeds drukkere stadsverkeer en de almaar beperktere ruimte die wordt voorbehouden aan het wegvervoer, is de Nemo de perfecte bedrijfswagen om zich in de moderne stad te verplaatsen en een weg te banen.

Compact en tegelijk ruim

Ondanks zijn compacte bouw (3,86 m lang), biedt de Nemo een groot laadvermogen met een nuttig volume van 2,5 m³ en een nuttige lading van 610 kg. Bovendien is er een Extenso passagiersstoel verkrijgbaar die volledig wegklapt in de vloer, waardoor het nuttig volume vergroot tot 2,8 m³ en voorwerpen met een lengte van 2,5 m kunnen worden vervoerd.

Met zijn grote zijschuifdeuren, zijn asymmetrische achterdeuren en zijn lage laaddrempel (53 cm), kan de Nemo heel makkelijk worden geladen en gelost.

Prestaties op maat van professionals


Aan boord van de Nemo ervaart u indrukken en een rijplezier die op elk vlak vergelijkbaar zijn met een personenwagen, dankzij een comfortabele bestuurdersplaats met een verzorgde ergonomie, en een ruime, lichte en functionele cabine met wel 12 opbergvakken.

De Nemo kan worden uitgerust met rijhulp- en comfortvoorzieningen om het dagelijks gebruik nog aangenamer te maken: parkeerhulp achteraan, Bluetooth handenvrije kit of Extenso passagiersstoel die tot een werkblad kan worden omgevormd door de rugleuning neer te klappen op het zitgedeelte. Aan boord is de Nemo meer dan een bestelauto, het is een mobiel kantoor.

Veiligheid zonder compromissen

De Nemo is standaard uitgerust met ABS en een bestuurdersairbag (passagiersairbag optioneel).

Een efficiënte mechaniek, proper en zuinig

Nemo stelt een Diesel HDi 70 voor gekoppeld aan mechanische 5-versnellingsbakken of gestuurde manuele 5-versnellingsbakken.
CITROËN Nemo levert een recordprestatie op de markt van de bestelwagens met zijn 116g CO2-uitstoot per km en 4,5l/100 km (gemengd verbruik) op de HDi 70 motor (uitgerust met EGMV).

CITROËN NEMO

CITROËN NEMO

CITROËN NEMO

Pour profiter pleinement de l'expérience interactive
Citroën
TÉLÉCHARGER
FLASH PLAYER
et assurez-vous d'avoir activé l'option Javascript de votre navigateur internet.