Verwijzing in seconden

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CITROËN C4 PICASSO BUSINESS

(1) Citroën Fleet Aanbieding zbtw inclusief fleetkorting, voorbehouden aan bezitters van een ondernemingsnummer, geldig van 01/09/2015 t.e.m. 30/09/2015 onder voorbehoud van een wijziging van de catalogusprijs. Aanbiedingen niet cumuleerbaar met alle andere lopende promoties en geldig in de deelnemende Citroën verkooppunten.

(2) Maandelijkse bruto VAA  Maandelijks voordeel van alle aard, ten laste van de gebruiker van een bedrijfswagen. Indicatieve bedragen onder voorbehoud van wettelijke wijzigingen.

(3) Maandelijkse netto VAA  Schatting van de netto maandelijkse bijdrage die de werknemer werkelijk zal betalen voor het voordeel van alle aard, op basis van de maximale aanslagvoet van 53.5%.

(4) Citroën Best Lease Aanbieding "Citroën Best Lease" (Operationele Leasing) op basis van 60 maanden/ 100.000 km voorbehouden aan bedrijven en geldig van 01/09/2015 t.e.m. 30/09/2015. Prestaties: afschrijving en interesten, BIV en inschrijvingskosten, rijtaks, onderhoud RealDrive en pechverhelping. Onder voorbehoud van een wijziging van de catalogusprijs of de taksen en van aanvaarding van het dossier door PSA FINANCE (merk van PSA Finance Belux N.V.)

Aanbiedingen niet cumuleerbaar met alle andere lopende promoties en geldig in de deelnemende Citroën verkooppunten.

De afgebeelde voertuigen komen niet noodzakelijk overeen met de Business-afwerking. 

Top