[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]

STAP OVER OP SCHONE ENERGIE MET EEN VAN ONZE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN 

 

Wist u dat ongeveer 70% van de Belgische werknemers gemiddeld 20 km van hun werkplaats wonen? En dit aantal groeit elk jaar. Tegelijkertijd probeert iedereen milieuvriendelijker te leven en zich op een groenere manier te verplaatsen.

CITROËN heeft dat goed begrepen en stelt een schone en zuinige oplossing voor met zijn gamma van elektrische voertuigen. Een elektrische CITROËN biedt heel wat voordelen: het opladen gaat snel en met zijn autonomie leg je makkelijk alle dagelijkse ritten af.

Het is een hoogtechnologisch en creatief antwoord op de vragen van morgen. En dankzij onze exclusieve samenwerking met cambio heeft uw overstap naar elektrisch nog een voordeel.

in_cambio_JM_02-01-2018 2

CAMBIO EEN PARTNER IN MOBILITEIT

Cambio organiseert autodelen. Met de cambio-kaart heeft u toegang tot hun voertuigen wanneer u ze nodig heeft, of het nu voor een uur of voor een week is. Rijden met cambio heeft veel voordelen: verschillende soorten auto’s, talrijke cambio-standplaatsen en gereserveerde parkeerplaatsen, een complete verzekering, rijbijstand… Kortom, alles wat u nodig heeft. En het enige dat u moet doen is u inschrijven, uw wagen reserveren en… rijden! 

CambioBXL_B2C_076

BIJ AANKOOP VAN EEN ELEKTRISCHE CITROËN, GENIET U VAN EEN ONGEZIENE KORTING
IN DE VORM VAN EEN CAMBIOABONNEMENT

 

Een lange trip voor de boeg? Een grote lading te vervoeren? CITROËN denkt aan u en zorgt er samen met cambio voor dat u steeds over maximale mobiliteit beschikt.
Krijg tot € 350 aan uren of kilometers cadeau bij cambio en gebruik ze zoals u wilt. Een citytrip met een CITROËN C3, of met uw kinderen en hun vriendjes in een CITROËN Grand C4 Picasso naar de voetbalmatch: cambio heeft wat u zoekt. U beslist hoe de uren of kilometers gebruikt worden over een periode van 24 maanden.
Met de samenwerking van CITROËN & cambio bent u zeker van een moderne mobiliteit, die beantwoordt aan al uw noden.

CL 17.060.011

CAMBIO, HOE WERKT HET?

  • U wordt gratis lid van cambio aan het voordelig bonustarief: alle kosten van het lidmaatschap worden u aangeboden samen met € 350 waard aan kilometers of uren, zolang uw tijds- of kilometerkrediet strekt (1). 
  • U kiest uw model uit 4 verschillende categorieën (S, M, L en XL) en gebruikt uw krediet in functie daarvan. 
  • U bent omnium verzekerd en kunt rekenen op wegbijstand, 24u/24, 7d/7.
  • U rijdt sowieso met een recente en goed onderhouden CITROËN. 
  • Er zijn meer dan 1.000 cambio-voertuigen beschikbaar in ongeveer 40 steden in België, 24u/24. 
  • Met onze CITROËN & cambio-aanbieding, krijgt u een realistische oplossing die afgestemd is op uw mobiliteitsnoden én past bij uw ecologische criteria.

 

Top